miercuri, 4 martie 2015

Filmul Naruto the Last in cinema in Romania!


In urma cu aproximativ 3 luni, cateva persoane sau gandit sa faca ceva pentru fanii serie Naruto, a carui serie manga sa terminat de curand. In tara noastra, e o initiativa unica as putea spune (nu stiu sa mai fi existat si altele de genul) ce merita laudata.
Mai jos cateva cuvinate din partea unui reprezentant de al lor:

APEL CATRE INTREAGA COMUNITATE OTAKU! :D
Dragi otaku,
Imaginati-va ca se termina seria voastra de anime/manga preferata. Nu orice serie, ci una care a durat mai mult de zece ani... si apare ultimul film. Nu ati vrea sa il vedeti in cinema? Noi vrem!
E vorba de Naruto: The Last Movie. Suntem un grup de otaku care ne-am saturat sa stam cu mainile in san si sa asteptam sa ne dea televiziunile sau marile companii de la ei cand au ei chef! Filmul deja a aparut si inca mai e in curs de aparitie si derulare internationala in cinematografe! Credem ca e dreptul nostru (dupa bunul slogan capitalist “cerere si oferta”) sa ni se ofere posibilitatea de a vedea acest film, subtitrat, la noi in cinematografe din toata tara! Am ales sa facem ceva in aceasta privinta si am dat drumul acestui proiect.
Evenimentul de pe Facebook (link mai jos), are deja peste 1400 de going. Dupa ce a ajuns la hotarul de 1000 de oameni am inceput sa strangem sustinere oficiala. Tinta finala fiind sa mergem fizic, la o intalnire cu cei de la Cinema City, compania cu cele mai numeroase cinematografe din tara noastra si sa le prezentam interesul nostru pentru film cat si ce inseamna Naruto pentru publicul romanesc.
Momentan am strans sustinerea de care aveam nevoie pe Facebook cu 7 din cele mai mari grupuri de otaku/anime/manga de pe netul Romanesc care si-au dat cu semnatura si ne-au dat voie sa le folosim numele ca sustinatori oficiali, acestia sunt:
  • Supradoza de Animeuri
  • Best Anime Group !
  • ~Anime Romania~
  • Otaku Arena
  • Scoala de Japoneza Love 2012
  • Scoala de Otaku
  • Anime World Romania
Totalitatea membrilor acestor grupe depasesc 25.000 de oameni.
Acum mergem cu proiectul mai departe. Avem nevoie de toata sustinerea voastra! Atat ca indivizi care pot da going la  eveniment cat mai ales ca organizatie sau grup care activeaza in domeniu.
Avem nevoie de orice site, fansub, forum, manga scaners, magazin, sau eveniment live sau virtual legat de otaku, de anime, de manga de cultura japoneza care sa ne sustina oficial in acest proiect.
Vrem sa putem folosi numele vostru printre sustinatorii oficiali! In momentul de fata lucram la proiectul scris iar pe el vom avea nevoie de cat mai multe nume sonore din intreaga scena incat sa aibe o mai mare greutate.
E vorba de Naruto! A fost difuzat ani de zile pe canalele nationale de televiziune! Merita sa vedem filmul la cinema! Haideti sa ne strangem si sa facem ceva unit pentru interaga comunitate otaku!
Pentru detalii si contact oficial in vederea sustinerii proiectului ne puteti gasi aici:
Eventul pe Facebook il veti gasi aici:

4 comentarii:

  1. Wooh..ce otaku nu si-ar dori asta?D-d-damn..deruleaza filme ,a caror sali sunt aproape goale mai tot timpul si sa nu deruleze asta?e.e' Trebuie sa facem ceva..>w<
    PS: Link-ul de la event nu...functioneaza. owo

    RăspundețiȘtergere
  2. L-am mai inlocuit odata...Cauta direct pe facebook cu numele care e sau trimitele un mail. Sunt sigur ca daca trimiti un mail, or sa te ajute cu mare drag.

    RăspundețiȘtergere
  3. Răspunsuri
    1. Din pacate, se pare ca nimic. Cred ca sau impotmolit lucrurile.

      Ștergere